Salata Cartago

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ salata verde
  • 1 ardei rosu kapia; ½ ardei verde kapia
  • 1 piept de pui
  • 100 gr de rodii
  • 1 ceapa
  • 100 gr de capere
  • 150 gr de cascaval ras
  • Dressing:
  • 1-2 borcanele de iaurt micisau 1 mare)
  • 1 lingurita de mustar frantuzesc boabe Kamis
  • ½ lingurita mustar clasic,
  • ½ de lamaie(juice-ul)
  • 1 lingura de ulei de masline
  • sare, piper

Mod de preparare

Se spala salata si ardeiul, se taie in cubulete mai mari ardeiul, salata se taie potrivit. Pieptul de pui se face pe gratar, dupa care se taie in cubulete si se adauga peste salata, se sareaza si pipereaza dupa gustul fiecaruia, se adauga caperele si rodiile, se amesteca bine, se adauga dressingul, se amesteca pentru a se intrepatrunde toate savorile legumelor si puiului, dupa care se rade si se adauga cascavalul.

Pofta Buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise