Salata Cesar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 salate verzi crete, 1 piept de pui 25g parmezan, 4 felii de pâine, 2 linguri ulei de masline
  • Pentru sos: 1 ou, 25 parmezan ras, 2 lingurite de capere, ½ de lingura de mustar, 2 picaturi de sos Tabasco, ½ lamâie, 1 catel de usturoi, 2 linguri de ulei de masline, sare si piper. (secret poti adauga si sos Knorr ardei si verdeturi)

Mod de preparare

Se spala pieptul si se prajeste pe gratar, apoi se taie cubulete. Feliile de pâine se taie la rândul lor în cubulete si se prajesc în cele 2 linguri de ulei se masline, apoi se scot pe un servetel care sa absoarba uleiul din ele. Salata se desface si se spala frunza cu frunza apoi se lasa sa se usuce foarte bine. Se taie în fâsii fine. Parmezanul se taie si el în cubulete (aici va fi mai greu pentru ca parmezanul este foarte tare). Toate aceste ingrediente se asaza unele peste altele într-un vas si se trece la prepararea sosului.

Oul se fierbe si se raceste. Dupa ce a fost curatat se pune într-un bol împreuna cu zeama de lamâie, catelul de usturoi, uleiul, picaturile de Tabasco, mustarul,continutul pliculetului Knorr, sarea si piperul si se mixeaza bine. Se adauga sosul peste salata si se desavârseste totul cu o ploaie de parmezan ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise