Salata Cezar

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 de crutoane obtinute din paine prajita in unt cu usturoi si oregano
  • 75 ml ulei de masline
  • 75
  • ml ulei de floarea soarelui
  • 50 gr parmesan
  • 4 fileuri de ansoa
  • 2 galbenusuri
  • 2 salate verzi
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita mustar
  • zeama de la o lamaie.

Mod de preparare

Intai se prepara sosul amestecand cu telul intr-un castron adanc uleiurile, galbenusurile, zeama de lamaie, usturoiul pisat, si mustarul. Separat se desface salata in frunze si se spala bine. Parmezanul se razuieste, salata se taie mai marunt se asaza in castronul in care s-a pregatit deja sosul si se adauga deasupra bucatile de ansoa, parmezanul si crutoanele.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise