Salata chinezeasca cu pui

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 castravete,
  • 1-2 morcovi,
  • cateva frunze de salata verde,
  • 2 bucati piept de pui,
  • sosul:
  • 2 lingui miere lichida,
  • 1 lingura zeama de lamaie,
  • 1 lingura sos de soia,
  • 3 linguri ulei floarea soarelui,

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in bucatele, sau se pune la fiert in apa cu sare, se lasa pana ce puiul a fiert. Intr-un bol se amesteca mierea, zeama de lamaie, soia. Vasul se pune pe foc si se amesteca continuu pana ce se topeste mierea, se adauga apoi uleiul. Castravetele se taie in felii subtiri de 1 cm grosime si 2-3 lungime, morcovul se da pe razatoarea mare, salata se taie fasii, se adauga apoi bucatele de pui racite si sosul de mai sus. Se amesteca totul si se serveste imediat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise