Salata colorata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g frunze de spanac proaspat
  • 2 caserole de capsuni taiate felii
  • 120 ml ulei vegetal
  • 4 linguri otet din vin
  • 100 g zahar brun
  • 1/4 lingurita paprika
  • 2 linguri seminte de susan
  • 1 lingura seminte de mac
  • 1 knorr grecesc

Mod de preparare

Intr-un bol mare puneti capsunile si spanacul.

Amestecati intr-un vas separat uleiul, otetul, zaharul, paprika, semintele de susan si cele de mac, apoi turnati acest amestec deasupra spanacului si capsunilor si dati la frigider 10 - 20 de minute, apoi serviti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise