Salata combinata cu maioneza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi,
  • 1 sfecla,
  • 1/2 varza alba mica,
  • 1/2 varza rosie mica,
  • 100 g fasole verde,
  • 1 telina mica,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • 10 masline,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 1 oua,
  • sare, ulei, piper,

Mod de preparare

Cartofii se fierb, se curata si se dau pe razatoarea mare. Sfecla se fierbe sau se coace, se da pe razatoarea mare. Fasolea verde se fierbe si se taie bucatele de 1-2 cm. Varza alba si rosie se da pe razatoare sau se taie fideluta. Telina se rade pe razatoarea mare. Usturoiul se piseaza sau se rade pe razatoarea mic. Din 2 galbenusuri frecate cu ulei se face o maioneza. Se amesteca toate se potriveste de sare si piper, se pune patrunjel tocat fin. Se orneaza cu masline. Se tine la rece inainte de a fi servita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise