SALATA COUS COUS CU LEGUME

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g cous cous
  • 100ml apa
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras verde
  • 2 castraveti verzi
  • 1 legatura patrunjel proaspat
  • sare si piper dupa gust
  • zeama de lamaie dupa gust
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lic Knorr grecesc

Mod de preparare

Intr-un castron mai mare se pune 100g cous cous din cel prefiert(de la Divella,se gaseste in comert).Separat se pune apa la fietr cu putina sare(1ooml),cand a dat in clocot se toarna peste cous cous,se acopera castronul cu un capac si se lasa sa stea 5 minute pana se absoarbe apa.Intre timp se spala legunele,castravetii se curata de coaja si srdeiul de cotor si seminte si se toaca totul cubulete.Se adauga peste cous cousul racit,se condimenteaza dupa gust.In final se adauga Knorr grecesac si partunjelul proaspat tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise