Salata crocanta de conopida

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida micuta
  • 3 rosii uscate(se gasesc in supermarket la borcan)
  • 7-8 masline negre fara samburi
  • ulei de masline extravirgin
  • sare si piper dupa gust
  • cateva fire de tarhon proaspat
  • busuioc proaspat cateva frunze

Mod de preparare

Conopida se curata si se spala bine.Se desface in buchetele si se taie feii subtiri,apoi se aseaza intr-un castron.Rosiile se taie felii suptiri,se adauga peste conopida,se pun apoi maslinele taiate rondele,se condimenteaza cu sare si piper dupa gust,sa adauga verdeata tocata si se asezoneaza cu ulei dupa gust.

Este foarte gustoasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise