Salata crocanta de conopida

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida micuta
  • 3 rosii uscate(se gasesc in supermarket la borcan)
  • 7-8 masline negre fara samburi
  • ulei de masline extravirgin
  • sare si piper dupa gust
  • cateva fire de tarhon proaspat
  • busuioc proaspat cateva frunze

Mod de preparare

Conopida se curata si se spala bine.Se desface in buchetele si se taie feii subtiri,apoi se aseaza intr-un castron.Rosiile se taie felii suptiri,se adauga peste conopida,se pun apoi maslinele taiate rondele,se condimenteaza cu sare si piper dupa gust,sa adauga verdeata tocata si se asezoneaza cu ulei dupa gust.

Este foarte gustoasa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise