Salata cu ananas

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g carne de pasare - 150 g ananas la conserva (nu compot) - 200 g cascaval pentru salata - 7 masline - maioneza

Mod de preparare

Se pune la fiert un piept de gaina,ananasul se taie cubulete marunte,la fel si cascavalul iar maslinele se maruntesc bine.Pieptul de pasare bine fiert se rupe in fire subtiri peste care se adauga ingreientele taiate.Apoi se adauga maioneza destula pentru a omogeniza salata fara a o freca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise