Salata cu branza si sos

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata medie
  • 3 rosii
  • 5 bucati de mozzarella
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
  • Pentru sos:
  • -1 cana de otet balsamic
  • -un catel de usturoi

Mod de preparare

1. Se face intai sosul: otetul balsamic se pune intr-un vas, se adauga usturoiul presat si se lasa sa fiarba pana ce otetul scade la un sfert din cantitatea initiala. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.

2. Se spala salata si se rupe bucati mici, rosiile se taie in sase si se pun intr-un castorn de salata impreuna cu mozzarella. Se pune uleiul si se aduce la masa alaturi de sos, pe care si-l va pune fiecare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise