Salata cu capere

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 2 linguri capere in saramura
  • 1 legatura ceapa verde
  • 10 masline
  • 1 lingurita boia iute
  • 2 linguri otet din mere
  • 1 telina mica
  • 1 catel usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita oregano
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se pune la fiert apa in care se scufunda rapid rosiile, care apoi se pun in apa rece si se decojesc; Se taie rosiile cubulete si se pun intr-un castron mare; Se curata telina si se taie in felii subtiri sau in bastonase, se adauga in castron; Se taie ceapa in rondele si se pune in castron Se amesteca separat otetul, boiaua, oregano, usturoiul, sarea si piperul dupa gust; Se preseaza cu o lingura de lemn caperele, se adauga impreuna cu maslinele in castron peste rosii, telina si ceapa; Se toarna sosul peste legume si se amesteca bine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise