SALATA CU CARNE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne de vita sau pasare
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • ulei otet
  • sare piper

Mod de preparare

Carnea se curata de piele,de oase si de orice urma de grasime,apoi se fierbein apa rece cu sare,spumandu-se de cate ori este nevoie.Cand este gata,se scoate si se taie cubulete cat mai marunte,iar zeama se strecoara.Cartofii se fierb in coaja,apoi se curata si se taie in felii mici.Ceapa se opareste timp de 5 minute in apa clocotita,dupa care se taie pestisori.Se amesteca,intr-un castron adanc,carnea,ceapa si cartofii,adaugandulei,otet,sare,piper si putina zeama de carne.Se omogenizeaza si se lasa la rece pana a doua zi,cand,daca mai este nevoie,se potriveste la gust de sare,piper,otet sau ulei

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise