Salata cu carne de gaina si vin rosu

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o salata verde tocata fasii
  • - 200 grame de carne de gaina
  • - 100 de ml de vin rosu
  • - piper
  • - jumatate de legatura de patrunjel tocat marunt
  • - 2 fire de ceapa
  • - knorr dressing ardei si verdeturi

Mod de preparare

Carnea de gaina condimentata cu sare si piper se taie cubulete si se stropeste cu vin rosu.Se tine asa timp de jumatate de ora, dupa care se pune intr-o tigaie Tefal, bine incinsa pana se rumeneste.Se lasa sa se raceasca si se adauga in salata.La final se asezoneaza cu knorr dressing cu ardei si verdeturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise