Salata cu carne de vaca si legume I

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne de vaca slaba 400 g cartofi 1 kg morcovi 300 g castraveti in otet300 g maioneza dietetica 700 g mustar 30 g smantana 200 g piper sare

Mod de preparare

Carnea de vaca se fierbe in apa cu sare, spumandu-se cat este necesar. Dupa ce carnea este fiarta, se scoate din supa, se lasa sa se raceasca si se taie cubulete. Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata si se taie cubulete. Morcovii se curata, se fierb in apa cu sare si se taie cuburi. Castravetii se curata de coaja si seminte, se taie cubulete si se scurg de zeama. Se amesteca toate componentele, se adauga piper, maioneza dietetica amestecata cu mustar si smantana si se potriveste gustul de sare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise