Salata cu carne marinata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg pulpa de porc,
  • 1 plic condimente pentru marinat,
  • ulei,
  • 1/2 varza cruda,
  • 1 ardei iute,
  • 200g fasole verde fiarta,
  • menta,
  • coriandru.
  • Sos:
  • ulei,
  • zeama de lamaie,
  • zahar.

Mod de preparare

Carnea de porc se taie bucatele si se pune intr-un vas. Uleiul si condimentele pentru marinat se amesteca pentru a obtine un sos care se toarna peste carne. Se acopera si se da la rece pentru o ora.

Se scot bucatile de carne din marinata si se frig pana se rumenesc usor.

Separat se face o salata din varza taiata fideluta, menta tocata, fasolea verde, coriandru si ardeiul iute tocate fin. Se adauga carnea si sosul preparat din ingredientele de mai sus.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise