Salata cu cartofi noi si sunca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi noi
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1-2 castraveti
  • 200 g sunca de pui/porc
  • 2 rosii
  • patrunjel
  • marar
  • 2 linguri maioneza
  • 3-4 frunze de salata verde
  • sare, piper

Mod de preparare

Cartofii se spala si se fierb in coaja. Apoi se curata si se taie cubulete. Ceapa se spala si se taie marunt. Castravetii se spala si se taie felii. Sunca se taie cubulete. Se amesteca toate, se adauga maioneza si se omogenizeaza.

Se decoreaza cu frunze de salata verde, rosii taiate felii si frunze de patrunjel si marar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise