Salata cu cascaval afumat

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o salata verde
  • - 10 masline verzi
  • - 150 grame de cascaval afumat
  • - 5 ciuperci
  • - 100 grame de piept de pui
  • - 5-6 linguri de smantana
  • - o lingurita de mustar
  • - piper
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Salata verde se spala si se rupe fasii.

Cascavalul afumat se taie cubulete.

Pieptul de pui taiat cubulete se fierbe in apa cu putin delicat.

Ciupercile se taie feliute.

Se pun toate intr-o salatiera, pe deasupra se adauga sosul preparat din smantana, mustar si piper, iar pentru mai multa savoare se adauga knorr dressing mediteranean.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise