Salata cu cascaval, salam si sunca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • sare
  • 500 g cascaval
  • 200 g sunca fiarta taiata felii
  • 100 g salam
  • in felii subtiri
  • otet
  • ulei
  • piper negru macinat
  • 1 salata mare verde
  • 2 oua fierte tare

Mod de preparare

Morcovii se taie bucati si se fierb in apa sarata clocotita.Apoi se scot cu lingura pe sita si se scurg. Cascavalul se taie in felii subtiri. Sunca fiarta si salamul se taie de asemenea in fasii subtiri. Morcovul, cascavalul, sunca si salamul se pun intr-un castron si se amesteca. Din otet, ulei sare si piper se prepara un sos marinat cu care se marineaza salata si se lasa 2 ore sa se intrepatrunda bine. Se desfac frunzele de la salata si se asaza pe o tava. Bucatile si fasiile de morcovi, cascaval, salam si sunca se aranjeaza pe frunzele de salata. Se curata ouale, se taie fiecare in opt felii in lungime si se orneaza salata cu ele.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise