Salata cu Ceapa umpluta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cepe mari
  • 150 grame masline fara samburi
  • 100 grame nuci
  • 200 grame ciuperci
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 6 linguri de ulei
  • 2 linguri pasta tomate
  • sare, piper

Mod de preparare

Se scoate interiorul de la ceapa si se opareste 5 min. in apa clocotita. Legumele se taie julien, se inabuse in ulei si apa timp de 7-8 min. Se umple ceapa cu amestecul si se introduce la cuptor timp de 15 min. Se adauga pasta de tomate dizolvata si se mai lasa inca 10 min. la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise