Salata cu ciuperci si piept de pui

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 andiva,
  • 1/2 salata verde creata,
  • 250 g ciuperci,
  • 1 piept de pui dezosat,
  • 1 lingura unt,
  • sare,
  • piper,
  • 100 g bacon taiat cubulete.
  • Pentru sos: 6 linguri maioneza,
  • 4 linguri iaurt,
  • 4 linguri ketchup,
  • 4 linguri vin dulce (sau suc de mere).

Mod de preparare

Se aleg frunzele de salata si andiva, se spala, se zvanta intr-un servet si se rup bucati potrivite. Ciupercile curatate se taie in doua sau felii mai mari. Pieptul de pui se spala, se sterge, se taie cubulete si se prajeste circa 10 minute in untul incins. Se adauga ciupercile, se dunstuiesc putin, se sareaza si se pipereaza. Cubuletele de bacon se rumenesc intr-o tigaie fara grasime. Din maioneza, iaurt, ketchup si vin se prepara sosul, care se gusta de sare si piper si se amesteca cu toate ingredientele amintite (salata, ciuperci, pui, bacon...). Salata se serveste imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise