. Salata cu creson, conopida pane si piept de pui

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o conopida
  • - 200 grame piept de pui la gratar si taiat cubulete
  • - cateva frunze de creson
  • - zeama de lamaie
  • - knorr dressing grecesc
  • - faina
  • - oua
  • - 100 grame de cascaval ras

Mod de preparare

Conopida se desface in buchetele, se fierbe in apa cu sare.Cand este fiarta, o punem la scurs.Intre timp preparam compozitia formata din faina, 3 oua si cascavalul ras.Luam buchetele de conopida, le tavalim prin compozitie si le punem la prajit in ulei incins.

Intr-o salatiera asezam cateva frunze de creson si in centru punem conopida pane, pieptul de pui la gratar, stropim cu zeama de lamaie si asezonam cu knorr dressing grecesc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise