. Salata cu creson, conopida pane si piept de pui

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o conopida
  • - 200 grame piept de pui la gratar si taiat cubulete
  • - cateva frunze de creson
  • - zeama de lamaie
  • - knorr dressing grecesc
  • - faina
  • - oua
  • - 100 grame de cascaval ras

Mod de preparare

Conopida se desface in buchetele, se fierbe in apa cu sare.Cand este fiarta, o punem la scurs.Intre timp preparam compozitia formata din faina, 3 oua si cascavalul ras.Luam buchetele de conopida, le tavalim prin compozitie si le punem la prajit in ulei incins.

Intr-o salatiera asezam cateva frunze de creson si in centru punem conopida pane, pieptul de pui la gratar, stropim cu zeama de lamaie si asezonam cu knorr dressing grecesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise