Salata cu creson, crutoane si cascaval

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame de creson
  • - 3 rosii
  • - 200 grame de piept de pui fiert
  • - 2 castraveti
  • - un ardei gras
  • - 50 grame de cascaval
  • - 4 felii de paine
  • - 6 ciuperci
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Feliile de paine se taie cubulete mai mari, se pun intr-un vas termorezistent, pe deasupra se pune cascavalul si se introduc la cuptor pana se rumenesc.

Pieptul de pui taiat cubulete se fierbe in apa cu putin delicat.

Intr-o salatiera adaugam cresonul taiat fasii, castravetii taiati rondele. rosiile si ardeiul gras taiati feliute, ciupercile taiate in diverse forme, pieptul de pui fiert si taiat cubulete si crutoanele.Se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise