Salata cu creson, pui si bame

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 grame piept de pui
  • - 300 grame de creson
  • - 8 bame
  • - 2 ciuperci
  • - 3 rosii
  • - o lingura de maioneza
  • - o lingura de smantana
  • - piper
  • - knorr dressing tzatziki

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cubulete si se fierbe in apa cu delikat.

Cresonul se taie fasii.

Ciupercile si rosiile se taie feliute.

Bamele se spala in 2-3 ape calde si apoi se oparesc in apa cu otet.

Se pun intr-o salatiera, se adauga smantana amestecata cu maioneza si piper si se asezoneaza cu knorr dressing tzatziki.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise