Salata cu creson, ridichi si andive

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 50 grame de andive
  • - 150 grame de creson
  • - 2 legaturi de ridichi
  • - jumatate de legatura de patrunjel
  • - 150 grame de sunca de pui
  • - zeama de lamaie
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Andivele si cresonul se taie fasii.

Ridichiile se taie rondele.

Patrunjelul se toaca marunt.

Sunca de pui se taie cubulete.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise