Salata cu creson, sfecla rosie si macrou

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o sfecla rosie
  • - 150 grame de creson
  • - boabe de porumb
  • - 4 ciuperci
  • - un macrou
  • - condimente pentru peste
  • - knorr dressing mediteranean
  • - zeama de lamaie

Mod de preparare

Macroul se da cu condimente pentru peste si se prepara la gratar, iar cand este gata se marunteste.

Cresonul se taie fasii.

Sfecla rosie se da pe razatoarea mare.

Ciupercile se taie feliute.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga boabele de porumb si zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise