Salata cu creson si branza topita

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame de creson
  • - 5 castraveti
  • - 4 ciuperci
  • - 6 triunghiuri de branza topita
  • - 3 rosii
  • - o legatura de marar
  • - un ou fiert
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Cresonul se spala si se taie fasii.

Castravetii, ciupercile si rosiile se taie feliute.

Mararul se toaca marunt.

Se taie in 3 fiecare triunghi de branza topita.

Se pun toate ingredientele intr-o salatiera, se adauga mararul, se asezoneaza cu knorr dressing grecesc si pe deasupra se orneaza cu un ou fiert taiat in 4.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise