. Salata cu creson si cotlet de porc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 cotlete de porc dezosate
  • - 8-10 ciuperci
  • - 100 grame de creson
  • - 2 teline
  • - smantana
  • - piper
  • - o lingurita de mustar
  • - boabe de porumb
  • - boabe de mazare
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Cotletele de porc se taie cubulete si se prajesc in ulei.

Ciupercile taiate in diverse forme se calesc in putin ulei si pe deasupra adaugam sosul de telina.

Sosul de telina se prepara din 2 teline fierte si pasate pe care le amestecam cu 2-3 linguri de smantana, o lingurita de mustar si piper.

Intr-un bol adaugam cresonul taiat fasii, carnea, ciupercile cu sosul de telina, boabele de porumb si mazare si asezonam cu knorr dressing grecesc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise