Salata cu creson si dovleac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o felie de dovleac
  • - 150 grame de creson
  • - un bulgare de mozarella
  • - 150 grame piept de pui
  • - frunze de menta
  • - tarhon proaspat
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Felia de dovleac se introduce la cuptor pana se inmoaie dovleacul si apoi se curata coaja si se taie cubulete.

Cresonul se taie fasii.

Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare si cand este gat se taie cubulete.

Tarhonul se toaca marunt.

Se pun intr-o salatiera, se adauga frunzele de menta si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise