Salata cu cus-cus si rubarba

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 grame cus - cus
  • 100 grame de rubarba
  • 12 rosii cherry taiate pe jumatate
  • 100 g branza feta maruntita
  • 3 linguri otet balsamic
  • 2 linguri ulei extravirgin de masline
  • piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

Gatiti cus - cus-ul conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi lasati-l sa se odihneasca

Tineti la abur pana se inmoaie rubarba, dar este totusi ferma, cca 6 minute, scurgeti si lasati la racit.

Amestecati rubarba rupta fasii, rosiile si branza feta cu cus - cus-ul, adaugati ulei de masline, otet balsamic, sare si piper dupa gust, incorporati toate ingredientele si serviti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise