Salata cu cuscus

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g cuscus,
  • 4 rosii,
  • 1 avocado,
  • 1 ceapa mica sau 3-4 ceapa arpagic,
  • 4-5 frunze menta,
  • 1 lamaie,
  • 1 lingura mustar,
  • sare,ulei, apa,

Mod de preparare

Cuscusul se pune in vasul de salata, se acopera cu apa calduta. Se lasa sa se umfle cateva minute, sau se respecata indicatiile scrise pe ambalaj. In acest timp se prepara un sos din ulei, zeama de lamaie si mustar. Se adauga in sos ceapa tocata marunt si menta tocata fin. Avocado se curata, se desface in doua, se scoate samburele,iar miezul ramas se taie in cubulete mici si se adauga peste cuscus. Rosiile se taie si ele in cubulete mici si se adauga in salata. Peste se adauga sosul de mai sus si se amesteca bine. Se serveste imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise