Salata cu feta si macaroane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g macaroane
  • 500 g branza feta, taiata cubulete
  • 400 g ardei rosii taiati felii
  • 100 g masline negre cu samburii scosi
  • ulei de masline, in jur de 5 linguri
  • patrunjel proaspat tocat
  • suc de lamaie
  • sos de rosii

Mod de preparare

Se fierb timp de 10 minute macaroanele, apoi se clatesc sub un jet de apa rece timp de 5 minute si apoi se lasa sa se raceasca si sa se scurga timp de 10 minute intr-o strecuratoare;

Se amesteca intr-un robot sau blender patrunjel, uleiul, sucul de lamaie si sosul de rosii;

Se toarna sosul intr-un castron si se amesteca cu macaroanele, branza feta taiata cubulete, ardeii taiati felii si maslinele;

Se orneaza in final cu fire de patrunjel si se prajeste paine care apoi se taie cubulete.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise