salata cu fructe de mare

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g fructe de mare
  • 100 g masline kalamata
  • 100 g cascaval Edam sau Gouda
  • 1 salata verde
  • ceapa verde
  • 1 grepfruit roz mic
  • 1 ardei capia
  • rosii cherry
  • ulei de masline, suc de lamaie
  • 2/3 linguri maioneza cu usturoi

Mod de preparare

Fructele de mare se oparesc in apa clocotita. Maslinele se taie rondele.Salata verde se taie sau se rupe cu mana.Ceapa ardeiul grepfrutul se taie bucatele mici, rosiile cherry se taie in jumatati.Se amesteca toate ingredientele intr/un bol se adauga dressing/ul de ulei 2/3 cu 1/3 suc de lamaie si maioneza. Se amesteca bine si se tine la rece cca.1 h pt.a se patrunde aromele.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise