Salata cu gnocchi si carne tocata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 200 grame gnocchi - 150 grame de carne de tocata amestec - sos bolognez - 10 masline dietetice - un ardei gras - boabe de porumb - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Gnocchi se fierb in apa cu sare. Intr-o tigaie se pune putin ulei, se adauga carnea tocata si sosul bolognez si se lasa sa fiarba.Intre timp adaugam si ardeiul gras tocat feliute, boabele de porumb si maslinele si mai fierbem aproximativ 10 minute. Intr-o salatiera punem pastele, adaugam carnea cu sos si pentru mai multa savoare asezonam cu knorr dressing grecesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise