Salata cu gogosari si gogonele aperitiv

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 kg ceapa
  • - 1 kg morcov
  • - 1 kg ardei verzi
  • - 1 kg ardei capia
  • - 1 kg gogosari
  • - 1 kg gogonele
  • - 1 borcan de mustar (400 g)
  • - 2-3 linguri de otet
  • - sare si piper dupa gust
  • - 1 lingura mare de miere
  • - ulei
  • - 1 knorr ardei si verdeturi

Mod de preparare

Ceapa taiata fideluta mica si morcovii dati pe razatoarea mare se calesc in ulei, apoi se adauga pe rand, amestecand continuu, pana isi schimba culoarea, ardeii taiati fideluta mica si se adauga gogonelele taiate cubulete ca la salata boeuf.

Se omogenizeaza compozitia adaugand sare, piper, miere si otetul.

Se fierbe 15 min. si se adauga mustarul amestecand in continuu 5 min.( altfel se branzeste compozitia).

Se aseaza in borcane fierbinti (proaspat scoase din cuptor), se leaga si se acopera cu o patura.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise