Salata cu iarba ciorii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 ouă,
  • 250 g ciuperci,
  • 250 g sparangel,
  • 1 ceapă mică,
  • 1 lingură muştar,
  • 3-4 linguri ulei de măsline,
  • 150 g iaurt,
  • iarba ciorii,
  • sare, piper

Mod de preparare

Se fierb ouăle 10 minute.

Legumele se lasă 20 minute la abur apoi se sărează şi se toacă. La fel şi ceapa.

Gălbenuşurile se freacă cu ulei de măsline şi o lingură de muştar.

După care se adaugă iaurtul şi iarba ciorii şi legumele tocate.

Se condimentează şi se amestecă uşor.

Albuşurile se taie mai grob şi se adaugă în castron.

Se mai condimentează dacă mai e nevoie, după care se lasă la rece 1 oră.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise