Salata cu iarba ciorii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 ouă,
  • 250 g ciuperci,
  • 250 g sparangel,
  • 1 ceapă mică,
  • 1 lingură muştar,
  • 3-4 linguri ulei de măsline,
  • 150 g iaurt,
  • iarba ciorii,
  • sare, piper

Mod de preparare

Se fierb ouăle 10 minute.

Legumele se lasă 20 minute la abur apoi se sărează şi se toacă. La fel şi ceapa.

Gălbenuşurile se freacă cu ulei de măsline şi o lingură de muştar.

După care se adaugă iaurtul şi iarba ciorii şi legumele tocate.

Se condimentează şi se amestecă uşor.

Albuşurile se taie mai grob şi se adaugă în castron.

Se mai condimentează dacă mai e nevoie, după care se lasă la rece 1 oră.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise