Salata cu legume coapte si ton

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii,
  • 2 ardeii rosi,
  • 2 cepe,
  • 1 cutie ton in ulei
  • 1 lamaie,
  • 4 linguri ulei de masline,
  • 2 linguri de capere,
  • 2 oua fierte,
  • sare, piper

Mod de preparare

Rosiile, ardeiul, ceapa, se pun pe gratar, se cutata apoi cojiile si se taie in bucati potrivite. Ouale se fierb si se taie in felii. Intr-un vas se pun legumele coapte, caperele, tonul scurs se adauga sosul facut din sare, piper, ulei si zeama de lamaie. Se amesteca bine, se aseaza pe farfurie si se orneaza cu felii de oua.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise