Salata cu legume pane

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - jumatate de conopida
  • - 2 dovlecei
  • - jumatate de vanata
  • - cateva frunze de salata verde
  • - zeama de lamaie
  • - 200 grame de carne de porc prajita si taiata cubulete
  • - knorr dressing grecesc
  • - 4 oua
  • - faina
  • - 150 grame de cascaval ras

Mod de preparare

Conopida desfacuta buchetele se fierbe in apa cu sare.

Dovleceii si vanata se taie rondele.

Conopida, dovleceii si vanata se tavalesc prin compozitia formata din oua, faina si cascaval ras si se prajesc in ulei incins.

Intr-o salatiera se asaza cateva frunze de salata verde, se pun legumele pane, carnea de porc prajita, se stropesc cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise