SALATA CU LEGUME SI COSTITA

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • INGREDIENTE PENTRU 4 PORTII :
  • - salata verde - 0.350 kg
  • - rosii - 0.300 kg
  • - ardei gras - 0.200 kg
  • - masline - 0.015 kg
  • - toast felii - 8 buc.
  • - kaizer ( costita fara os ) - 0.200 kg
  • - sos cu iaurt

Mod de preparare

Salata verde se spala bine si se rupe in fasii mai mari.

Baconul se taie in bucati mici si se prajeste in ulei ( sau se baga un pic la cuptor la temperatura mare ).

Rosiile se taie in jumatati de felii.

Ardeiul gras se taie julienne.

Feliile de toast se pun un pic pe gratar sau se fac la toaster , dupa care se taie in jumatati pe diagonala.

Sosul se face astfel : se amesteca iaurt fara grasime cu putin ulei de masline, sare, piper alb, marar tocat, menta proaspata tocata si putin vin alb.Se omogenizeaza bine.

Se aseaza salata verde in mijlocul unui bol, dupa care se aranjeaza si celelalte legume, cat mai estetic. Deasupra se pun crutoanele de costita si se presara sosul. Se decoreaza cu masline si verdeata tocata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise