Salata cu macaroane si carne de vita

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame carne de vita
  • - o ceapa
  • - un catel de usturoi
  • - 100 grame de macaroane
  • - 50 grame de cascaval ras
  • - piper macinat
  • -knorr dressing tzatziki
  • -cateva frunze de salata verde

Mod de preparare

Carnea de vita este taiata cubulete mai mari si in fiecare bucatica crestata se pune usturoi, este prajita in putin ulei.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei.

Macaroanele se pun la fiert in apa cu putin delicat.

Intr-un bol pe un pat de salata verde se pun carnea, macaroanele, se amesteca cu piper, se asezoneaza cu knorr dressing tzatziki si se pe deasupra se presara cascavalul ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise