Salata cu macaroane si carne de vita

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame carne de vita
  • - o ceapa
  • - un catel de usturoi
  • - 100 grame de macaroane
  • - 50 grame de cascaval ras
  • - piper macinat
  • -knorr dressing tzatziki
  • -cateva frunze de salata verde

Mod de preparare

Carnea de vita este taiata cubulete mai mari si in fiecare bucatica crestata se pune usturoi, este prajita in putin ulei.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei.

Macaroanele se pun la fiert in apa cu putin delicat.

Intr-un bol pe un pat de salata verde se pun carnea, macaroanele, se amesteca cu piper, se asezoneaza cu knorr dressing tzatziki si se pe deasupra se presara cascavalul ras.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise