. Salata cu macris, conopida si tarhon

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -100 grame de conopida
  • - 300 grame de macris
  • - 150 grame carne de porc
  • - tarhon proaspat
  • - 2 linguri de smantana
  • - piper
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare.

Macrisul se taie fasii

Carnea de porc se taie cubulete si se prajeste in ulei incins.

Tarhonul se toaca marunt.

Se pun toate intr-o salatiera si se adauga smantana amestecata cu tarhonul si piper, si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise