Salata cu macris, dovlecei si conopida

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - un dovlecel
  • - 200 grame de macris
  • - 100 grame de conopida
  • - faina
  • - oua
  • - jumatate de legatura de patrunjel
  • - 200 grame de piept de pui
  • - 4 castraveciori murati
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Mod de preparare:

Dovlecelul se taie feliute, se da prin faina cu ou si se prajeste in ulei incins.

Conopida se desface in buchetele, se fierbe in apa cu sare, se lasa la scurs si apoi se da prin faina cu ou si se prajeste in ulei incins

Macrisul se taie fasii.

Patrunjelul se toaca marunt.

Pieptul de pui se taie cubulete si se prajeste in ulei incins.

Castraveciorii se taie rondele.

Se pun toate intr-o salatiera si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise