Salata cu macris, migdale si prosciutto

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o sfecla rosie
  • - 150 grame de macris
  • - un morcov
  • - o mana de migdale
  • - 6 felii de prosciutto
  • - boabe de porumb
  • - knorr dressing mediteranean

Mod de preparare

Macrisul se taie fasii

Sfecla rosie si morcovul se dau pe razatoarea mare.

Migdalele se maruntesc.

Prosciutto se taie feliute.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga boabele de porumb si se asezoneaza cu knorr dressing mediteranean.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise