Salata cu macris, piept de pui, ananas si portocale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 grame piept de pui
  • - 300 grame de macris
  • - 10 cubulete de ananas
  • - 4 felii de portocala
  • - tarhon proaspat
  • - 2 linguri sos dulce-acrisor
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cubulete si se fierbe in apa cu sare.

Macrisul se taie fasii

Feliile de portocala se curata de pielita alba si se taie cubulete.

Tarhonul se toaca marunt.

Se pun toate intr-o salatiera, se adauga ananasul, sosul dulce-acrisor si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise