Salata cu macris si dovleac

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o felie de dovleac
  • - 100 grame de macris
  • - un bulgare de mozarella
  • - 150 grame piept de pui
  • - frunze de menta
  • - tarhon proaspat
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Felia de dovleac se introduce la cuptor pana se inmoaie dovleacul si apoi se curata coaja si se taie cubulete.

Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare si cand este gat se taie cubulete.

Macrisul se taie fasii

Tarhonul se toaca marunt.

Se pun intr-o salatiera, se adauga frunzele de menta si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise