Salata cu mere coape umplute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 mere
  • - 150 grame de sunca de pui taiata marunt
  • - 100 grame de cascaval ras fin
  • - 2-3 linguri de smantana
  • - o salata verde rupta in bucati
  • - knorr dressing grecesc

Mod de preparare

Merele se curata, se taie pe jumatate, se scobesc cu o lingura si se adauga sunca amestecata cu cascaval si smantana.Se introduc la cuptor timp de cca 15-20 de minute.

Se asaza salata verde intr-un bol, se adauga merele coapte si se asezoneaza cu knorr dressing grecesc

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise