Salata cu mortardella

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 salata
  • 1/2 castravete
  • 2 cepe
  • 2 oua fierte
  • o legatura de ridichi
  • 400 g mortardella feliata
  • o legatura verdeturi amestecate
  • 3linguri otet
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Salata se taie marunt , ridichiile in felii subtiri iar ceapa si castravetele rondele. Se pune totul intr-un castron si se amesteca. Din feliile de sunca se fac cornete care se umplu cu amestecul de legume. Pentru a nu se desface se prind cu scobitori fine, pentru aperitive. Verdeturile se toaca foarte fin, se amesteca cu otet, ulei, sare si piper dupa gust. Se toarna peste salata.

La servire se pot adauga crutoane sau felii de bagheta prajite. In loc de mortardella se poate folosi sunca sau parizerul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise