Orezul se pune la fiert in apa cu putina sare, respecatnd timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Se scurge si se lasa la racit. Pieptul de pui se taie bucatele mici, se pune la rumenit in ulei. Cand s-a rumenit, se adauga 1 lingura curry si ardeiul iute si se amesteca 2 secunde. Intr-un bol se pune orezul scurs, puiul rumenit, rosiile taite cubulete, alunele, stafidele, coriandul tocat marunt. Se prepara un sos din 2 linguri ulei masline, sosul soia, 1 lingura curry, se toarna peste compozitia de mai sus si se amesteca bine. Se da la rece inainte de servire.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise