Salata cu ou si bacon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 250g kaiser
  • 200g rosii cherry
  • 2 felii de paine
  • 4 linguri maioneza
  • 1/2 lamaie
  • 30g parmezan sau telemea
  • 2 miezuri de salata

Mod de preparare

Se pune intr-un vas apa sa fiarba ,si cand clocoteste se adauga ouale si se fierb 6 minute.Se prajeste kaiserul(fara ulei)pana devine crocant;se da deoparte sa se raceasca.In grasimea lasata de kaiser se prajeste painea.Se ia de pe foc si se taie crutoane.Ptr. a prepara sosul se pune maioneza intr-un vas si se stoarce peste ea sucul de lamaie.Se adauga parmezanul ras,apoi se mixeaza.Se condimenteaza cu piper proaspat macinat.Se spala salata,se scurge de apa, si se asaza intr-o salatiera.Se adauga ouale taiate jumatati,kaiserul,rosiile taiate jumatati si crutoanele.Se toarna sosul deasupra si salata este gata de servit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise