Salata cu parmezan si crutoane

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru sos:
  • 2 galbenusuri, crude
  • 150 ml ulei (preferabil de masline)
  • sucul de la o lamaie
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 catel de usturoi, curatat si pisat
  • Pentru salata:
  • 50 g parmezan (sau cascaval afumat)
  • 2 salate verzi
  • 100 g crutoane
  • 4 fileuri de ansoa

Mod de preparare

1. Salata se rupe (se taie) bucati, parmezanul se da pe razatoarea mare si se amesteca impreuna cu bucatile de ansoa si crutoanele.

2. Sosul se pregateste amestecand toate ingredientele intr-un borcan cu capac si agitandu-l bine.

3. Se toarna sosul si se serveste imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise