Salata cu paste

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 gr paste sub forma de fundite (barilla)
  • - 1 cutie de 200g de porumb
  • - 1 piept de pui
  • - usturoi (o capatana mica)
  • - sare
  • - maioneza

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cubulete si se prepara dupa preferinte (fiert sau prajit).

Se pune apa la fiert si cand clocoteste adaugam funditele.

Le lasam sa fiarba exact cat scrie pe ambalaj, apoi le scurgem si le dam printr-un jet de apa.

Intr-un bol punem funditele, pieptul de pui, boabele de porumb, maioneza si usturoiul tocat (eu de obicei amestec bine usuroiul cu maioneza si apoi adaug peste celelalte ingrediente).

Atentie cand se adauga maioneza, toate ingredientele trebuie sa fie reci.

Este o salata care se poate servi in orice perioada a anului.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise